Mine gratis hækleopskrifter

Her finder du alle mine GRATIS hækle opskrifter designet af mig. Alle mine opskrifter er overskuelige, med billedforklaringer og nemme at downloade. De er lavet i en pdf fil. Så har du altid opskriften lige ved hånden, når du er offline og kan vælge at læse opskriften på skærmen eller at udskrive den.

Rigtig god hæklelyst! 🤗

 

Hæklet suttesnor med bobler

Et lille hyggeligt projekt. Hurtig og nem at hækle.

C1439B95-F731-4449-B2BF-3A045A2B9345

Download opskriften her:

Hæklet suttesnor med bobler

 

 

Blomsterløg serien

IMG_4833

 

Frøken Påskelilje

IMG_4629

Sig velkommen til Frøken Påskelilje. Hun har været længe undervejs og er min første opskrift jeg udgiver. Den er blevet testhæklet af flere og jeg har lært meget ved at skrive en opskrift ned nu. Man skal jo starte et sted:-D Tak til mine søde testhæklere. Det tager altså længere tid end man lige regner med.  Jeg håber I vil tage godt imod hende. Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig her på bloggen eller via Instagram @heidis_haeklerier_hwl Tag mig gerne med #frøkenpåskelilje og #heidishaeklerierhwl , så jeg kan se jeres fine kreationer i har hæklet . Det vil jeg blive rigtig glad for. Tak ❤

Download opskriften her:

FRØKEN PÅSKELILJE 2018

Påskelilje servietring

image

En lille hæklet påskelilje pynter så fint på servietterne til påskebordet. Perfekt at hækle som en værtindegave til påskefrokosten:-) Opskriften på denne lille forårsbebuder, finder du lige nedenfor. Jeg håber du kan lide opskriften og gerne vil dele dit resultat med mig på Instagram. Tag mig på #påskeliljeservietring #heidishaeklerierhwl eller @heidi_haeklerier_hwl Tak:-)

Rigtig god fornøjelse!

Download opskriften her:

Påskelilje servietring

Reklamer